Udstillinger

Øvrige udstillinger

Aktuel i Grafikken

   
   
   
   
   
   
   

 

Øvrige udstillinger

   

 

40 års Jubilæum i 2017 på Kastrupgårdsamlingen 

Åbner 1. marts 2017 kl. 19.

 

Den sorte skole

Igennem fire årtier har Fyns Grafiske Værksted været en rugekasse for grafikere; mange fra Fyn men også fra resten af verden. For at markere 40-års jubilæet har Fyns Grafiske Værksted indgået en aftale med hhv. Brandts i Odense og Kastrupgårdsamlingen i Kastrup om at vise en jubilæumsudstilling i hhv. 2016 og 2017.

 

Essentielt i udstillingen på Brandts i jubilæumsåret 2016 står det levende, grafiske værksted, der etableres som en integreret del af udstillingen, midt i udstillingen. Her vil grafikere fra Fyns Grafiske Værksted skabe grafik på udvalgte tidspunkter i åbningstiden, ligesom undervisningsinstitutioner og museums-gæster kan blive undervist i ‘den sorte skole’ – grafikkens skole.

 

På Brandts ledsages udstillingen desuden af formidlingsarrangementer, som gennem omvisninger og foredrag/debatarrangementer tager pulsen på det grafiske medie.


 

Dertil kommer at vi altid gerne udstiller i firmakunstforeninger. Kontakt venligst Lene Leveau, hvis I gerne vil have en udstilling ud til jeres virksomhed. Vi designer sammen med jer en udstilling af indrammede værker.

 

Leje af store grafik-bannere

Vi har 14 store bannere der kan lejes under gpde vilkår på Fyn. Kontakt Lene hvis du vil se og leje et stort sort-hvidt banner her.

.

< Udstillinger

 

< Grafikken

Teresa Larsen

 

 

Bannere